tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kirjaesittely


Teos Pettäminen, salarakkaus ja uskottomuus kertoo uskottomuuskokemuksista ja analysoi pettämisilmiötä.

 
”Millaisia kokemuksia teillä on pettämisestä? Kertokaa!”                              
Ihmisten salatut suhteet, kolmiodraamat ja eropaljastukset keräävät paljon lukijoita. Seksi kiinnostaa. Sutinat, bilerallit ja pehmoporno kiinnostavat. Ihmisten salatut suhteet, kolmiodraamat ja eropaljastukset herättävät suuren yleisön mielenkiinnon.

”Olen pohtinut, pitäisikö minunkin hankkia salarakas.”
Kannattaako pettää? Mitä seurauksia, hyviä ja huonoja, siitä voi olla? Saako anteeksi, jos petti?  Miksi petetään?  Miten petetään? Pettävätkö naiset samoin kuin miehet?  

”Minua on petetty! Apua, mitä teen?”
Mikä paljastaa petturin? Miten saada selville, jos kumppani pettää? Voiko liitto voi pelastua ja miten, vaikka siinä oli uskottomuutta? Miten päästä yli kolauksesta, jos tuli petetyksi rakkaudessa?

”Minusta tuntuu, etteivät nämä salarakkaat ajattele kuin itseään. Jopa perheellisinä he ovat valmiita uhraamaan monen ihmisen elämän tunteiden kiihkossaan.”
Mitä kolmas osapuoli ajattelee? Onko salarakkaan elämä kadehdittavan ihanaa ja löytyykö rakkaus näin? Vai seuraako todellisuudessa vastoinkäymisiä? 

Jos salarakasilmiö kiinnostaa sinua pintaviihdettä syvällisemmin, kirja on sinua varten. Kirja avaa ihmisten omakohtaisia kokemuksia pettämisestä. Mitä heille tapahtui, mitä hyviä ja huonoja asioita uskottomuus heidän elämäänsä toi ja miten he ratkaisivat ongelmansa. Teos paneutuu erikseen pettäjän, petetyn ja kolmannen osapuolen rooliin.  Osallisten lisäksi äänen saavat läheiset ja ystävät, jotka todistivat pettämistä elinpiirissään.

Ihmiset avautuvat anonyymeissa verkkokeskusteluissa kokemuksiaan uskottomuudesta. He jakavat elämäntarinansa, tietonsa ja keinonsa, joilla he ratkaisivat elämänpulmiaan. Somen miljoonissa uskottomuuskirjoituksissa selviää, mitä kolmiossa osalliset ajattelevat, miksi he toimivat tavallaan ja mikä on heille avuksi. Oikean elämän pettämistarinat eivät jätä kylmäksi ketään.

Tilaa kirja täällä

Kirjoita oma arvostelusi kirjasta Facebookissa:

Uskottomuuskirjan Facebook sivusto

Kuva: Kirjailija Tuijs Säteri on kirjaston vieraana. Haastattelija Heikki Lehtosaari
 

1 kommentti:

Sana on vapaa.